Onze activiteitencommissie nodigt u graag uit voor de laatste lezing van het seizoen 2021-2022:

FOKKE OBBEMA, journalist en schrijver, spreekt op dinsdagavond 8 maart a.s. om 20.00 uur in De Marke (Daendelsweg 2) in Hattem, over ‘Een zinvol leven’.

In het vervolg van de succesvolle interviewreeks ‘De zin van het leven’ stelt Fokke Obbema aan zijn inspirerende gesprekspartners de vraag: ‘Wat is voor u een zinvol leven?’
‘Een zinvol leven’ is Fokke Obbema’s nieuwste beschouwende boek. ‘Het is alsof er bij me aan de deur wordt geklopt: hoe zit het, wat vind jij eigenlijk?’
Zo omschreef een lezer het effect van de interviews die Volkskrant-journalist Obbema publiceerde in ‘De zin van het leven’ (2019). Die gesprekken over de essentie van het bestaan voerde hij met bekende en onbekende Nederlanders na zijn hartstilstand in 2017. Ze bleken in een behoefte te voorzien, zijn boek werd een bestseller.
Dit nieuwe boek, ‘Een zinvol leven’, vormt een bundeling van de daaropvolgende interviewreeks, beginnend met de vraag: ‘Wat is voor u een zinvol leven?’ Dat levert opnieuw toegankelijke, maar ook diepzinnige gesprekken op. Aan bod komt een grote variëteit aan standpunten over waar het in het leven om zou kunnen of moeten draaien. Ook geeft Obbema zijn kijk op de betekenis van wat bij iedereen door het hoofd dwarrelt: het eigen levensverhaal.
Entrée voor de lezing bedraagt 10 euro. Wilt u zich vooraf aanmelden via secretariaat@vrijzinnigen-hattem.nl?
De stoelen in de zaal staan met enige tussenruimte opgesteld.
Op de avond zelf is er gelegenheid de (op verzoek gesigneerde) boeken van Fokke Obbema aan te schaffen (er is de mogelijkheid van pinbetaling).
Weet u van harte welkom! En zegt het voort!

Met vriendelijke groet,
Pia Valk, secretaris Vrijzinnigen Hattem